Home » Nieuws » Aan het woord: Syb Tjepkema

Aan het woord: Syb Tjepkema

Wie zijn al die mensen die vanaf het begin of later betrokken zijn? Aan het woord: Syb Tjepkema. Een van de leden van het eerste uur.

Noaberschap 

Juist in deze tijd krijgen mensen steeds meer behoefte aan een omgeving waarin je je thuis voelt en waarin je met elkaar betrokken bent. Ik woon al twaalf jaar in een soortgelijk project en het begrip noaberschap is bij ons geen lege kreet. Daarnaast zijn het mooie, energiezuinige en gezonde woningen in een groene omgeving. Stuk voor stuk belangrijke aspecten om fijn te kunnen wonen.

Lage energielasten 

 Het wonen wordt ook gewoon goedkoper omdat de energielasten lager zijn. Dat is niet onbelangrijk.

Groene omgeving 

Aan het Zwarte Water, dichtbij wijkboerderij De Klooienberg en toch ook op vijf minuten fietsen van de binnenstad. Als het project straks gerealiseerd is, is het een geweldige groene en levendige plek om te wonen!